FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Despre Livrare si Anularea comenzii

 

LIVRAREA

Livrarea se realizează exclusiv pe raza Borșa și Moisei.
Cost livrare:
- în zona centrală Borșa livrarea este gratuită la comenzi de minim 20 lei;
- în celelalte zone de livrare, aceasta este gratuită la comenzi de minim 50 lei
- pentru comenzi sub această valoare, taxa de livrare este de 10lei
Nu se aplică taxa pentru plata ramburs.

Anularea comenzii

În cazul anularii unei comenzi, vă rugam să notificați imediat Restaurantul VIVA, de preferință prin telefon, transmițând numărul comenzii. Dacă Restaurantul VIVA acceptă anularea, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare. Dacă Restaurantul VIVA refuză anularea comenzii din cauza faptului că livrarea a fost complet pregătită și/ sau comanda este în proces de livrare către locația dumneavoastră, comanda nu poate fi anulată. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate.

Daca anularea a fost solicitată la timp și Restaurantul VIVA a acceptat anularea comenzii, vă vom returna sau re-credita debitul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 14 zile lucrătoare.
În cazul în care comanda a fost deja livrata la adresa menționată în comanda, nu se va rambursa, decât dacă motivul este din culpa Restaurantului VIVA , clientul se obligă să recepționeze comanda la adresa indicată.
Restaurantul VIVA poate anula o comanda dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil Restaurantului VIVA . În acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată.

Restaurantul VIVA poate anula Comanda efectuata de către Utilizator, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți fata de cealaltă sau fară că vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
a) Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
b) Invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de Restaurantului VIVA , în cazul plății online;
c) Datele furnizate de către Utilizator, sunt incomplete și/sau incorecte

TOP